Waxen lichaam

  • Onderbenen of bovenbenen incl. knie40 min27,50
  • Oksels20 min17,50
  • Rug25 min25,00

Voor het waxen van wenkbrauwen, bovenlip en kin, zie deelbehandelingen.

Aanvullende informatie:

Voordat u naar de salon komt om u te laten waxen raad ik u aan om de te waxen lichaamsdelen goed te scrubben. Na de 1e waxbehandeling bent u nooit 100% glad zoals dat is wanneer u zich net geschoren heeft. Dit komt doordat haren in het begin af kunnen breken of doordat ze nog te kort zijn om te waxen. Toch zult u merken dat het haar wel veel langer wegblijft en dat het niet in één keer terugkomt zoals na het scheren.

Haren groeien in 3 fases. Wanneer een haar verwijderd wordt tijdens de 1e fase, dan duurt het lang voordat er een nieuwe haar zichtbaar is, maar als de haar die verwijderd is al in de 3e fase was, dan betekent dat dat er al een nieuwe haar vlak achter de verwijderde haar klaarstond om tevoorschijn te komen. Daar zult u dus al binnen een paar dagen een nieuw haartje zien. Toch merkt u daar niet veel van omdat de haar zacht is. U heeft geen stoppels meer.

Scheert u zich nooit tussen de waxbehandelingen door. Na een aantal waxbehandelingen zult u merken dat de huid steeds gladder aanvoelt en dat u op den duur minder haargroei heeft dan toen u nog het scheermes gebruikte.