Uw schoonheidsspecialiste in Houten

Lilian van Doggenaar is mijn naam. Sinds 2012 woon ik met heel veel plezier in Houten. In dat jaar ging voor mij het roer om en startte ik met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Ik ging doen wat ik altijd al zo graag wilde.

Na afronding van de twee-jarige opleiding ben ik mijn praktijk aan huis gestart. Omdat je nooit genoeg kennis kunt hebben en ik de huid heel fascinerend vind, heb ik in 2015 de basisopleiding ‘dermatologie voor schoonheidsspecialisten’ behaald en in 2016 heb ik mij gespecialiseerd in het onderdeel acne.

Naast mijn schoonheidssalon, werk ik bij een natuurbeschermingsorganisatie. Opgegroeid op een hobbyboerderijtje aan de rand van het bos is liefde voor de natuur al van jongs af aan ontstaan en gedurende mijn leven ben ik mij steeds bewuster geworden van de natuur om ons heen.
Uiterlijke verzorging is al sinds mijn pubertijd mijn passie; een goede verzorging van de huid heb ik altijd als vanzelfsprekend beschouwd. Een mooie, gezonde huid begint met een goede verzorging, gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging. Liefde voor natuur en verzorging van huid en lichaam komen voor mij samen in mijn salon Serenitá beauty.