Serenita tekst

Uw schoonheidssalon in Houten

 

Serenitá beauty is een professionele schoonheidssalon op de eerste verdieping van mijn woonhuis. Mijn praktijk ligt op loopafstand van Station Houten en winkelcentrum Het Rond en er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Wanneer u in mijn salon komt, bespreken we eerst uw wensen. Gaat u echt voor huidverbetering dan maken we een stappenplan om tot een optimaal resultaat te komen. Wilt u alleen goedverzorgde wenkbrauwen of juist een uur heerlijk ontspannen? Het kan allemaal. Naast behandelingen voor het gezicht, kunt u bij mij ook terecht voor het waxen van benen, rug of oksels, een ontspanningsmassage of een mooie gellak op uw nagels.

In de alledaagse drukte van het leven vergeten we vaak te ontspannen. Het leven vliegt aan ons voorbij. Als werkende moeder spreek ik uit ervaring. In mijn salon komt u even tot rust. Ik neem de tijd voor u, zodat u uw batterij weer kunt opladen.

Serenitá is Italiaans voor sereen; Italiaans, omdat ik altijd een grote voorliefde heb gehad voor Italië en de Italiaanse taal. Sereen, omdat een serene omgeving zorgt voor rust en ontspanning wat bijdraagt aan een mooie, stralende huid.

Serenitá beauty is aangesloten bij brancheorganisatie ANBOS

 

ANBOS_logo_pms320