Hieronder vindt u de coronamaatregelen

Zilverschoonhof 13, 3991 HD Houten

06 45 08 06 38  |  contact @ serenita.nl

www.facebook.com/serenitabeauty
KvK: 61870285  |  Iban: NL72 SNSB 0906134838

voordeur-WS_0172

Coronamaatregelen

Uw bezoek aan mijn praktijk zal in deze coronatijd iets anders verlopen dan u van mij gewend bent. Om ons aller gezondheid te beschermen, werk ik niet alleen volgens het Covid-19 Hygiëneprotocol Schoonheidsspecialisten, maar volg ik ook het advies van de ANBOS over aanvullende beschermingsmiddelen. Dit houdt het volgende in:

Een dag van tevoren neem ik contact met u op om te informeren naar uw gezondheid en dat van uw gezinsleden. Heeft u één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts dan zullen we de behandeling moeten verplaatsen naar een ander moment.

Probeert u bij binnenkomst zo min mogelijk aan te raken. Ik open en sluit de deuren voor u. Eenmaal in de salon wordt u verzocht uw handen te wassen en af te drogen met de papieren handdoekjes of het desinfectiemiddel te gebruiken. De behandelstoel is voorzien van schone handdoeken, maar niet langer van een stoelhoes. De stoel wordt na iedere klant gereinigd. Iedere klant krijgt een schoon laken. Verder draag ik een mondkapje tijdens de behandeling. Ik ventileer de behandelruimte en reinig alle oppervlakken zoals deurklinken en trapleuning.

Betalen
Er is, ook nu, helaas geen pin aanwezig

De salon is vanaf week 20 alleen nog open op vrijdagen van 9 tot 18 uur. 
Helaas is er geen ruimte meer voor nieuwe klanten behalve bij last minute vrij gekomen plaatsen. Deze zullen op Facebook bekend worden gemaakt.

Bel, mail of sms/whatsapp voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Afzeggen of verzetten
Wanneer u verhinderd bent, kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos afmelden of de afspraak verzetten. Ook kunt u de afspraak laten overnemen door iemand anders. Wanneer u zich niet afmeldt en niet naar de afspraak komt, dan is Serenitá beauty genoodzaakt 50% van de gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Aan de prijslijst kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Serenitá beauty is aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS

 

ANBOS_logo_pms320