Behandelingen

Voor de gezichtsbehandelingen wordt gebruik gemaakt van de producten van Doctor Eckstein BioKosmetik. Wanneer u voor het eerst in mijn salon komt, bespreken we wat uw wensen zijn en vertel ik u wat er mogelijk is. Daarna maak ik een huidanalyse om te bepalen welke producten geschikt zijn voor uw huid.

Er zijn korte behandelingen waarbij de nadruk ligt op het reinigen en verzorgen van uw huid en er zijn meer uitgebreide behandelingen waarbij ook uw gezicht, hals en nek worden gemasseerd. Daarnaast kunt u kiezen voor intensievere behandelingen waarbij ik gebruik maak van serums en ampullen om uw huid een extra boost te geven. Iedere behandeling is aan te vullen met één of meerdere deelbehandelingen zoals het waxen van de bovenlip of verven van de wimpers.

Het advies is om iedere 6 weken terug te komen voor een grondige reiniging en verzorging. Wilt u echt resultaat boeken dan zult u thuis ook aan de slag moeten. Ik voorzie u graag van advies over de juiste verzorging van uw huid. Het is ten slotte wel uw visitekaartje en u moet er nog heel lang mee doen…

 

Voorbeeld van een gezichtsbehandeling van Doctor Eckstein BioKosmetik: